Pengunaan akaun funemo.onpay.my telah dibekukan. Segala kesulitan yang dialami adalah amat dikesali.

ADSVISER 2.0 ( FB & Insta Ads Spy )

ADSVISER 2.0 ( FB & Insta Ads Spy )

PROMOSI TERHAD UNTUK 149 PELANGGAN SHOPIEVO SAHAJA!


ADSVISER 2.0 merupakan satu software yang cukup padu untuk anda spy iklan-iklan di Facebook dan juga di Instagram yang dihasilkan oleh usahawan lain.


Anda boleh dapat tahu beberapa targeting yang digunakan oleh competitors anda termasuk negara,negeri, jantina, general interest, total ad spent, landing page dan lain-lain.
Anda juga boleh mencari iklan hot dan viral dengan menggunakan filter mengikut keyword, jenis iklan, negara, umur, jantina, kategori, adrank, dan lain-lain.
Ada beberapa fungsi lain lagi yang anda boleh gunakan dengan Adsviser 2.0 ini. Untuk ketahui lebih lanjut, sila baca di surat jualan Adsviser 2.0 di sini: Adsviser Sales 


Jika anda bersetuju untuk dapatkan 1 akaun Adsviser 2.0, anda boleh buat tempahan dengan kadar segera di order form di bawah memandangkan kami hanya mempunyai 149 lesen sahaja buat masa sekarang ini.


Kenapa anda perlukan Adsviser 2.0 ini? Jawapan kami senang je... TIRUVASI


Video Demo Salah Satu Fungsi Adsviser 2.0:

Dah bersedia untuk buat tempahan app ini?


Sila pilih nombor '1' di bahagian 'Kuantiti'.

Kemudian ikut langkah-langkah yang telah disediakan di bawah.

  • ADSVISER 2.0 - Anda akan dapat 1 akaun app Adsviser 2.0


Sebelum anda buat pembayaran, anda perlu tahu dan bersetuju dengan syarat ini:

  1. Anda kena faham Bahasa Inggeris sebab kami akan sediakan video tutorial cara penggunaan app Adsviser 2.0 ini dalam bahasa Inggeris. Tau sikit-sikit English pun dah okay :).
  2. Pembelian anda ini hanya sah untuk 1 akaun (seorang pemilik) sahaja. Anda tidak dibenarkan kongsi maklumat akaun software anda kepada orang lain.


Itu sahaja syaratnya. Jika kami dapati anda melanggar syarat no 2. pihak Shopievo tidak teragak-agak untuk menutup akaun app Adsviser 2.0 anda tanpa notis!

Jika anda bersetuju dengan syarat-syarat di atas, anda boleh teruskan untuk buat tempahan Adsviser 2.0 sekarang.

Jika anda memerlukan sebarang bantuan berkenaan dengan pembayaran dan borang tempahan, sila hubungi kami di nombor berikut:


09-7405838 (Office - Waktu Pejabat Sahaja - Ahad hingga Khamis)


Terima kasih.