Done For You E-com Store

Done For You E-com Store

KAMI HANYA TERIMA 5 PELANGGAN SEBULAN SAHAJA.

PRIVATE OFFER FOR YAAAAAA....(SHOPIEVO STUDENTS ONLY!


Anda tidak mempunyai masa untuk setup store e-commerce anda?

Tapi anda nak sangat buat bisnes e-commerce dan tak sabar nak lahirkan jenama anda secara ONLINE dengan serta-merta?


Kami Ada Berita Cukup Baik Untuk Anda!


Kami akan bangunkan Store E-Commerce mengikut KEHENDAK dan NICHE yang anda mahukan. Tetapi kami akan berikan 4 pilihan General Niche yang boleh pergi jauh. Nanti anda boleh pilih salah satu daripada 4 niche tersebut. ( Sila consult dengan wakil team kami iaitu tuan Marwan - PM Facebook Marwan di sini )


Di bawah ini adalah antara perkara yang kami sediakan melalui servis ini.

Kami akan bangunkan store e-commerce anda sepenuhnya mengikut Niche tertentu dan ia sudah siap sedia untuk anda terus menjual.

  • Anda boleh mula menjual di serata dunia termasuk di Malaysia.
  • Store anda akan dipark di hosting kami - tapi anda perlu bayar harga domain name setahun sekali. Anda boleh pilih sama ada nak langgan domain dari kami atau gunakan domain di provider anda sendiri seperti Godaddy, Namecheap dan lain-lain.
  • Kami akan buatkan LOGO store anda termasuk design Slide banner di homepage store anda supaya store anda kelihatan lebih unik dan cantik ( Pakej A, B & Monster sahaja ).
  • Kami juga akan uploadkan lebih kurang 50 - 100 produk hot dalam niche yang anda pilih itu ke dalam store anda.


Dengan sekali bayaran anda untuk dapatkan servis DFY Store ini, anda sudah tidak perlu bayar bulanan untuk terus berniaga melalui store anda. Apa yang perlu anda maintain hanyalah domain name sahaja iaitu bayaran tahunan ( Lebih kurang RM30 - RM70 setahun ).


Tukarkan IDEA dan HOBI anda kepada Store E-Commerce yang HEBAT

  • Tidak perlu download apa-apa
  • Store e-commerce sepenuhnya mengikut NICHE anda pilih.
  • Cari produk hot di pasaran.


Google Cloud Hosting

Semua store yang kami bangunkan di dalam Platform ini dihostkan di Google Cloud Servers. Ini bermakna store web anda boleh handle seberapa banyak jumlah pelawat tanpa sebarang masalah.

Anda boleh berehat dan memberi tumpuan kepada tugas-tugas penting seperti pemasaran dan mengetahui bahawa store e-commerce anda sudah dihostkan kepada platform hosting web yang hebat.


Automatic Apps

Di dalam Store anda, kami akan memasukkan beberapa aplikasi yang paling power yang kami gunakan di dalam bisnes kami setiap hari untuk anda melangkau beberapa langkah dengan serta merta dan "mengautomasikan" tugas harian yang dapat membantu store e-commerce berkembang dengan cepat.


Dengan hanya klik pada butang yang disediakan, anda boleh offkan atau aktifkan mana-mana aplikasi kami di portal automasi mengikut kemahuan anda untuk store e-commerce anda.


Sama ada analisis, integrasi media sosial, payment gateway, pengurusan pengiklanan dan laporan, cart abandonment protection atau Automation pemasaran e-mel. Semuanya sudah pun termasuk dalam kos pembayaran one time fee anda hari ini, dan anda boleh serta-merta aktifkan satu atau semua aplikasi automasi dan ia sekaligus dapat menjimatkan masa anda setiap hari.


Meningkatkan produktiviti dan dapatkan lebih banyak usaha untuk pemasaran store e-commerce anda.


Kami Sediakan Kesemua Ciri-Ciri yang Anda Perlu Untuk Bisnes Store E-Commerce Anda!

  • Store E-Commerce yang Menakjubkan.
  • Store E-Commerce yang mesra Mobile.
  • Lebih kurang 50 hingga 100 produk hot di upload oleh pihak kami. ( Anda boleh tambahnya sendiri nanti )
  • Pelbagai Kaedah Pembayaran. ( Termasuk manual payment )
  • Professional iAnaytics. ( Siap boleh tengok Funnel Visitor yang datang ke store anda )
  • Inbuilt Checkout System.
  • S.E.O. Feature untuk Google Friendly. ( Jangan risau, kami akan siapkan untuk anda untuk SEO ini )
  • Integrasi Pemasaran E-mel. ( In-built subscription dan newsletter - auto emel hot offer minggu ni, bulan ni dll. )
  • Fungsi Kupon dan diskaun.
  • Portal App Automasi Magic. ( Automatic Aliexpress product Importer & Order )
  • 1 Click % Mark Up Price System.
  • Built in Affiliate System.
  • Blogging system.
  • Facebook Store Integration. ( Integrasikan Store e-commerce anda dengan Facebook page store )


Wow! Dah tak sabar nak mempunyai store E-commerce sendiri yang anda boleh gunakan selama-lamanya selagi anda renew nama domain tahunan anda?


Mulakan dengan hanya beberapa langkah mudah...


Consult dengan tuan Marwan terlebih dahulu. Mungkin anda nak tengok contoh store dan sebagainya.

Boleh PM tuan Marwan dengan klik sini ==> FB Messenger Marwan


Kemudian, buat tempahan dan pembayaran melalui order form ini.

Setelah kami terima order dari anda, tuan Marwan akan hubungi anda melalui Facebook Messenger nanti. Pastikan anda sentiasa alert dengan Inbox atau Others PM anda.


Langkah 1: Pilih niche yang kami cadangkan nanti dan berikan beberapa info yang kami perlukan. (seperti nama kedai/domain dll.)

Langkah 2: Tunggu kami siapkan store e-commerce anda ( 3 hingga 14 hari bekerja - bergantung kepada pilihan pakej & jumlah tempahan semasa dari pelanggan lain )

Langkah 3: Bila store sudah siap, kami akan berikan anda detail tentang store anda, dan anda dah boleh mula buat jualan.


Kami tawarkan anda 4 pilihan pakej mengikut kesesuaian dan keperluan anda:


Pakej A Harga Promosi: RM750 ): Maaf! Pakej A sudah pun ditutup!

Pakej B Harga Promosi: RM950 ):

  • 1 General Niche eCom Store.
  • 100 Hot Products akan terus di upload.
  • Dilengkapi kesemua ciri-ciri dan apps yang kami sebutkan di atas.
  • Kami akan terus integratekan store anda dengan Facebook page anda. ( Fanpage baru atau sedia ada )
  • Kami akan designkan Logo store anda bersama dengan 1 slide gambar di homepage & Fanpage.
  • Video penggunaan sistem akan diberikan seperti bagaimana nak terima order, bagaimana nak submit order, cara buat kupon, cara edit email template dan lain-lain.
  • Store dalam bahasa Inggeris. ( Anda boleh tukarnya nanti jika mahu dalam bahasa Melayu. Begitu juga dengan currency )
  • BONUS UNTUK MASA YANG TERHAD: SHOPIEVO 2.0   BONUS INI SUDAH TAMAT
  • BONUS KHAS: Video Live Action Logo Setiap Store Anda ( Untuk tingkatkan kredibiliti brand store anda ) - Contoh video boleh tengok di bawah:

  •  


Pakej C Harga Promosi: RM1650 ):

  • 2 General Niche eCom Store.
  • 100 Hot Products akan terus di upload setiap 1 store.
  • Dilengkapi kesemua ciri-ciri dan apps yang kami sebutkan di atas.
  • Kami akan terus integratekan store anda dengan Facebook page anda. ( Fanpage baru atau sedia ada )
  • Kami akan designkan setiap Logo store anda bersama dengan setiap 1 slide gambar di homepage & Fanpage.
  • Video penggunaan sistem akan diberikan seperti bagaimana nak terima order, bagaimana nak submit order, cara buat kupon, cara edit email template dan lain-lain.
  • Store dalam bahasa Inggeris. ( Anda boleh tukarnya nanti jika mahu dalam bahasa Melayu. Begitu juga dengan currency )
  • BONUS UNTUK MASA YANG TERHAD: SHOPIEVO 2.0   BONUS INI SUDAH TAMAT
  • BONUS KHAS: Video Live Action Logo Setiap Store Anda ( Untuk tingkatkan kredibiliti brand store anda ) - Contoh video seperti di bawah:



Pakej Monster Harga Promosi: RM2997 RM2500 ):

  • 3 General Niche eCom Store.
  • 100 Hot Products akan terus di upload setiap 1 store.
  • Dilengkapi kesemua ciri-ciri dan apps yang kami sebutkan di atas.
  • Kami akan terus integratekan store anda dengan Facebook page anda. ( Fanpage baru atau sedia ada )
  • Kami akan designkan setiap Logo store anda bersama dengan setiap 1 slide gambar di homepage & Fanpage.
  • Video penggunaan sistem akan diberikan seperti bagaimana nak terima order, bagaimana nak submit order, cara buat kupon, cara edit email template dan lain-lain.
  • Store dalam bahasa Inggeris. ( Anda boleh tukarnya nanti jika mahu dalam bahasa Melayu. Begitu juga dengan currency )
  • BONUS UNTUK MASA YANG TERHAD: SHOPIEVO 2.0   BONUS INI SUDAH TAMAT
  • BONUS KHAS: Video Live Action Logo Setiap Store Anda ( Untuk tingkatkan kredibiliti brand store anda ) - Contoh video seperti di bawah:



Disclaimer: Apabila anda dapatkan servis Done For You ini, kami tidak menjanjikan anda bulan dan bintang. Kami tidak janjikan yang anda akan dapat buat jualan dengan produk-produk yang telah kami upload ke dalam store anda kerana ia semua bergantung kepada cara pemasaran yang anda gunakan sendiri. Kami hanya siapkan store dan dipenuhi dengan produk-produk yang kami rasakan ia boleh terjual dengan mudah sahaja jika kena dengan cara pemasaran yang betul.

Memandangkan ini adalah servis dan perlukan sesuatu tempoh masa untuk kami siapkan, jadi kami tidak sediakan sebarang tawaran refund untuk anda kecuali jika kami tidak dapat siapkan store anda sahaja.

Kami juga ada satu idea untuk anda iaitu Exit Strategy. Ia bermaksud, jika anda rasa anda sudah tidak berminat untuk teruskan buat bisnes dengan store yang anda tempah dari kami ini, anda dibenarkan menjual store tersebut di website-website Flipping dalam atau luar negara dengan harga yang berpatutan. Kami dapati harga permintaan untuk store seperti yang kami bangunkan ini adalah minimum $1000 USD di luar sana. Terima kasih.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
DFY Store Pakej B
DFY Store Pakej C
DFY Store Pakej Monster
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel support@shopievo.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaFunemo Enterprise
No. Akaun553010603573
Buka Maybank2u  
PenamaMuhammad Wazeen
No. Akaun7611126334
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau
Contoh Wazeen punya: https://www.facebook.com/jengz


PENGESAHAN



Maklumat Peniaga

SHOPIEVO PLT
support@shopievo.com
+6097405838